16 Temmuz 2017 Pazar

istanbul web tasarim

Merhaba istanbul web tasarım ajansı olarak ilimizde bir web tasarım ajansıyla anlaşmanızın öneminden bahsedeceğim.

istanbul web tasarim firmasından hizmet almak neden önemli?

Birçok şahıs veya işletme kendi şehrinde fiyatların biraz daha fazla olmasından dolayı farklı illerdeki web tasarımı yapan ajanslarla anlaşarak hizmet almaktalar. Çok büyük şirketler hariç bu fikir kötü şekilde son bulabiliyor.

Örnek olarak biz ilimizdeki müşterilerimizin talep etmesi durumunda ofislerinde veya işyerlerinde ziyaret edip sözleşme ve anlaşma aşamasına başlıyoruz. Fakat farklı illerden alacağınız hizmetlerde bu seçenek söz konusu olmayabiliyor.

istanbul web tasarim ajanslardan hizmet alırken neye dikkat edilmeli?

Firmanın şehrinizde olması size sonsuz bir güven vermesin. Tanınmamış veya çok küçük bir firma ise istediğiniz hizmeti bulamayabilrsiniz. Bu gibi bir durumda aldığınız web dizayn hizmeti size kardan çok zarar verecektir. Profesyonel web tasarım tecrübe ister. Tecrübeli kişilerle çalışmayan web tasarım firmaları ile anlaşmanız kalitesiz bir web tasarımına yüzlerce lira vermenize neden olabilir.


 istanbul web tasarim veya farklı bir şehirdeki web dizayn kuruluşu olsun isteklerinizi kayıt altına alın ve iyi bir sözleşme imzalayın. Bir önceki paylaşımım olan profesyonel web sitesi tasarımı adlı makalemizde profesyonel web sitesi tasarımı hazırlatırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini detaylı bir biçimde anlattım.

Web dizan hizmetleri tecrübeli kişiler tarafından yapılması gereken maliyeti fazla olan hizmetlerdir. Kaliteli web tasarımı yaptırarak modası geçene kadar bu site üzerinden faliyetlerinizi yürütebilirsiniz. Ancak maliyeti düşürüp, kaliteden ödün verdiğiniz web tasarım hizmeti size ne müşteri kazandırır nede kalite.

Kaynak: istanbul web tasarim

0 yorum:

Yorum Gönder