4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim fiyati Trabzon

 Web tasarım ücreti bölgeden bölgeye hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu paylaşımda sizlere Trabzon web tasarım fiyatlarından örnekler verecağim.

Türkiye'nin birçok şehrinde bir web hizmet şirketine ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Trabzon ve Trabzon dışındaki şehirlerden en fazla web dizayn fiyatları Trabzon kelimesini aratıyorlar. Kuruluşların tercihlerini Trabzon firmalarından yana kullanmalarının en büyük nedeni Trabzon tasarım firmalarının daha çok referansa sahip olması.

Her kişi hizmet almak istediği tasarım ajansının daha önce büyük işletmelere hizmet vermiş olmasını ister. Bir firma ne kadar çok referansa sahip ise bu işinde o kadar tecrübeli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım fiyatları Trabzon

Trabzon web tasarım ücretleri web tasarım firmalarının oldukça revaçta olan bir iş olmasından sebep birçok il'e göre daha uygun fiyatlıdır.

Trabzon web tasarım fiyatları nedir?

Trabzon web tasarım ücretleri ajans'a göre değişmekle birlikte ortalama fiyatlar şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki fiyatlar sıfırdan hazırlanacak özel web tasarımlar için verilmiştir. Firmamızın ücret politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarım çalışmaları yukarıdaki gibi fiyatlandırılırken, hazır web tasarımları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayarak 1.000 tl'ye kadar farklılık gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden takip edebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Trabzon, web site tasarımı Trabzon, Trabzon web hizmetleri, Trabzon web paketleri, Trabzon web hizmetleri

 

0 yorum:

Yorum Gönder